La Reina al Palau dels Corrents d’Aire

Autor: Stieg Larsson

Año Edición: 2009

Editorial:Columna Edicions S.A.

Género: Novela Negra

Valoración: * * * * * (sobre 5)

Núm. Páginas: 848

Argumento (contraportada):

Com ja imaginàvem, Lisbeth no està morta, encara que no hi ha moltes raons per a cantar victòria: amb una bala en el cervell, necessita un miracle, o el més habilidós cirurgià, per a salvar la vida. Li esperen setmanes de confinament en el mateix centre on un pacient molt perillós segueix aguaitant-la: Alexander Zalachenko, Zala. Des del llit de l’hospital, i malgrat el seu gravíssim estat, Lisbeth fa esforços sobrehumans per a mantenir-se alerta, perquè sap que les seves impressionants habilitats informàtiques van a ser, una vegada més, la seva millor defensa.

Mentre, amb una Erika Berger totalment immersa en les lluites de poder i les estratègies comercials del poderós periòdic Svenska Morgon-Posten, en hores baixes després del descens de les vendes i dels anunciants, Mikael se sent molt sol. Potser Lisbeth li hagi apartat de la seva vida, però a mesura que les seves investigacions avancen i les fosques raons que estan després del complot contra Salander van prenent forma, Mikael sàpigues que no pot deixar en mans de la Justícia i de l’Estat la vida i la llibertat de Lisbeth. Pesen sobre ella duríssimes acusacions que fan que la policia mantingui l’ordre d’aïllament, així que Kalle Blomkvist haurà d’enginyar-se-les per a arribar fins a ella, ajudar-la, fins i tot al seu pesar, i fer-li saber que segueix allí, al seu costat, per a sempre.

Mi opinión:

Penso que el segon dels llibres va baixar una mica el llistó, però aquest tercer, crec que és el millor, si més no, a l’alçada del primer. Imprescindible llegir els dos anteriors, i desprès aquest no te’l pots perdre. Un gran final per a completar la trilogia!

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *