Lluna Nova

Autor: Stephenie Meyer

Año Edición: 2009

Editorial: Alfaguara

Género: Terror, romance

Valoración: * * * *(sobre 5)

Núm. Páginas: 555

Argumento (contraportada):
“Em vaig fer un tall al dit amb el paper. Me’l vaig acostar per veure si m’havia fet mal. Del tall diminut en va sortir un gota de sang. Llavors, tot va passar molt de pressa. “No!”, va rugir L’Edward. Es va tirar sobre meu i em va llançar per sobre la taula . Tant la taula com jo vàrem caure i es va fer un escampall de pastís, regals, flors i plats. Vaig ana a parar a sobre la trencadissa de vidres. En Jasper es va llançar contra l’Edward i el so de l’impacte va ser com el d’una esllavissada… Marejada i desorientada, vaig apartar la vista de la sang de color vermell viu que em rajava del braç i vaig veure els ulls febrils de sis vampirs sobtadament assedagats…”

Mi opinión:

Si has llegit el primer de la saga, Crepuscle, no et pots perdre aquest. De fet, a mi m’ha agradat encara molt més aquest que el primer, si et va agradar Crepuscle, no te’l perdis!!

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *