La noia que somiava un llumí i un bidó de gasolina

Autor: Stieg Larsson

Año Edición: 2008

Editorial:Columna Edicions S.A.

Género: Novela Negra

Valoración: * * * * (sobre 5)

Núm. Páginas: 766

Argumento (contraportada):

La jove investigadora i hacker Lisbeth Salander torna a Estocolm després d’unes merescudes vacances per mig món, lluny del periodista Mikael Blomkvist, els secrets de la família Vanger i l’assetjament a què la va sotmetre el seu tutor.

En Mikael, per la seva banda, passa per un molt bon moment: redimit dels càrrecs que l’acusaven injustament, reconegut per tots els mitjans del país i amb la revista Millennium donant importants beneficis, està a punt de llançar un número especial que posarà al descobert una xarxa de prostitució de noies menors provinents de l’est d’Europa en què estan implicats els més alts estaments de la societat sueca.

Però la calma només és aparent: un triple assassinat fa que els destins d’en Mikael i la Lisbeth es tornin a encreuar, per bé que aquesta vegada és la noia qui apareix com a principal sospitosa d’un cas en què revelacions sorprenents i fets inesperats posaran a prova la capacitat dels personatges per superar els obstacles i mantenir la confiança que hi havia entre ells.

Stieg Larsson sorprén de nou amb una història absorbent que confirma la seva trilogia Millennium com el fenomen literari internacional de la dècada.

Mi opinión:

Molt bon llibre, que no pots deixar de llegir si has llegit el primer de la trilogia. Plè d’acció, emoció i misteri, amb una enrabassada trama, tot i que en alguns moments potser i ha una mica massa de «palla» que potser sobraria i faria el llibre encara millor del que és.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *