Tretze Tristos Tràngols

Autor: Albert Sánchez Piñol

Año Edición: 2008

Editorial: Editorial Losada SL

Género: Cuentos, Fábulas

Valoración: * * * (sobre 5)

Núm. Páginas: 167

Argumento (contraportada):

Hi ha un esquimal que fuig d’un ós, o potser és l’ós que fuig de l’esquimal? I un armari que s’empassa misteriosament una dona. I un espantaocells que vol fer-se amic dels corbs. I l’excèntrica tripulació d’un vaixell fantasma. Són tretze faules modernes en què l’autor combina magistralment la fantasia, l’humor i l’existència quotidiana.

Mi opinión:

Recull de faules o contes la majoria d’ells força distrets, inclús divertits, i amb un rerafons i significat interessant. Utilitza un llenguatge i algunes frases que realment estan força bé. Recomenable per variar al ser un tipus de llibre diferent als habituals.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *