El Monestir Proscrit

Autor: Maria Carme Roca

Año Edición: 2008

Editorial: Columna Edicions

Género: Històrico, drama, aventuras

Valoración: * * * * (sobre 5)

Núm. Páginas: 280

Argumento (contraportada):

Al principi del segle XI, una noia arriba al monestir de Sant Joan de Ripoll (avui dia conegut com a Sant Joan de les Abadesses). Vol fer-se monja per fugir d’un matrimoni imposat. D’altra banda, el cavaller que estima aquesta noia és a Còrdova lluitant al costat del comte Ramon Borrell I i altres dignataris catalans. Ingilberga, l’abadessa del monestir, lliura una altra mena de batalles: ha de defensar-se de les intromissions del seu germanastre, el comte Bernat I de Besalú, i de l’ambició del prevere Mir. Enmig de tot això, l’abat Oliba, l’altre germanastre de l’abadessa, intenta fer de mitjancer d’una situació compromesa. Ja fa anys que l’abat rep pressions i de totes bandes li arriben notícies que les monges de Sant Joan no practiquen una vida de santedat. És veritat? Són calúmnies? Es tracta d’una conspiració?

Mi opinión:

Llibre de fàcil i ràpida lectura, amb personatges històrics i reals de finals de s.X i començaments del s. XI

Si t’agraden els fets històrics i l’època citada, de ben segur que t’agradarà força i el recomeno.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *